понеділок, 05 листопада 2007 17:39

"Рено" призначає Алонсо крайній термін для підписання контракту

Шеф "Рено" Флавіо Бріаторе зробив пропозицію екс-чемпіонові світу іспанцеві Фернандо Алонсо поновити виступ за команду, в якій він двічі ставав чемпіоном світу. При цьому власник французької стайні призначив іспанцеві крайній термін для підписання контракту - 6 листопада, повідомляє Спорт-Експрес з посиланням на F1magazine.

Не дивлячись на те що саме з "Рено" в 2003 році Алонсо отримав першу в кар"єрі перемогу в гонці, а в 2005 і 2006 роках двічі підряд завоював чемпіонський титул, він готовий повернутися в команду всього на один рік, щоб зберегти можливість після закінчення угоди перейти в "БМВ-Заубер" або "Феррарі". Бріаторе ж наполягає на дворічному контракті, який дозволить привернути багатих спонсорів і покрити витрати на запрошення іспанця.

"Тойота" і "Ред Булл" готові прийняти екс-пілота "Макларена" і на один сезон, але з опціоном на продовження договору. Фаворитом тут виглядає австрійська команда, якщо враховувати той факт, що її власник Дітріх Матешиц готовий сплатити послуги Алонсо і запросити разом з ним в свою стайню колишнього технічного директора "Феррарі" Роса Брауна.

Зараз ви читаєте новину «"Рено" призначає Алонсо крайній термін для підписання контракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі