вівторок, 25 березня 2008 10:10

"Рейнджери" - це не просто суперник, а ворог номер один"

Український легіонер "Нью-Йорк Айлендерс" Руслан Федотенко розповів про ситуацію в команді, принципові матчі з "Рейнджерс" і прокоментував гру росіян Овечкіна і Малкіна.

"Доводиться починати все спочатку. Нові партнери по команді, новий тренер - все це трохи незвично. У "Тампі" я відіграв чотири сезони, там було все знайомо і зрозуміло. До сих пір треба перебудовуватися, повної зіграності поки не відчуваю. "Айлендерс" минулого літа сильно оновилися. Пішли такі майстри, як Яшин і Козлов. Очевидно, що команді їх не вистачає. І хоча в окремих матчах ми показуємо непогану гру, вся робота ще попереду", - заявив Федотенко.

"Коли грав в "Філадельфії", "Рейнджери" вважалися принциповим суперником, але коли переїхав на Лонг-Айленд, зрозумів, що сусіди з Бродвею - це не просто суперник, а ворог! Номер один. Безумовно, на ці матчі ми настроюємося особливо, але секрети, вже вибачте, розкривати не буду. Для наших уболівальників випередити сусідів в особистому протистоянні - як бальзам на серце. Перед нами окрім переваги в дербі стоїть ще і завдання виходу в плей-офф, яке ніхто не відміняв. Боротимемося до останнього, адже шанс, вважаю, ще є", - поділився думками українець.

"Те, що росіяни цього сезону захопили лідерство в гонці снайперів і бомбардирів - логічно, тому що ліга зараз оголосила війну різного роду зацепам, затримкам, поштовхам. Тому цілком природно, що гравцям нашої школи хокею з прекрасним катанням і добре оснащеним технічно не складає особливих труднощів проявити свої кращі якості. Головні складові нової НХЛ - швидкі руки і висока швидкість. Овечкін завжди намагається не зупинятися на досягнутому, а цього сезону ще більше розкрився як лідер, веде за собою команду і цілком може вперше вийти в плей-офф. А таким гравцям, як Малкін, головне - давати можливість грати. Дивіться, як він додав після травми Кросбі. Спостерігати за його грою - справжнє задоволення!", - зізнався хокеїст "Острів"ян".

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «"Рейнджери" - це не просто суперник, а ворог номер один"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі