пʼятниця, 23 листопада 2007 16:03

"Реалу" потрібні два лідера "Роми"

Керівництво мадридського "Реала" зацікавлене в послугах півзахисника італійської "Роми" Мансіні. Після сварки бразильця з головним тренером римського клубу Лучіано Спалетті, очевидно, що нинішній сезон стане для Мансіні останнім у складі "вовків", повідомляє championat.ru.

Також "вершкові" не проти придбати Даніеле Де Россі, проте на даний момент не віриться, що Спалетті дозволить одному з лідерів команди покинути Рим.

"Реалу" потрібний центральний півзахисник: малієць Мамаду Діарра виставлений на трансфер, і швидше за все повернеться до Франції. Аргентинець Фернандо Гаго ще не повністю виправдовує вкладені в нього кошти. Гуті не має постійної ігрової практики. У такій ситуації вихованець "Роми" де Россі буде в Мадриді до двору.

Також проблемна у "Реала" позиція крайнього півзахисника - Роббен стабільно травмований, Ігуаїн грає на цій позиції примусово, Баптішта сидить "на валізах". Кандидатура Мансіні дуже підходить для зміцнення цього елемента складу.

Зараз ви читаєте новину «"Реалу" потрібні два лідера "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі