Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2007 13:11

"Реал" вимагає покарати ван Боммела

 

Мадридський "Реал" звернувся доУЄФА з вимогою дискваліфікувати хавбека "Баварії" Марко ван Боммеля за брудний жест на адресу трибун "Сантьяго Бернабеу", повідомляє Євроспорт.

Не один ван Боммель у цей момент поводився потворно. Його партнер по "Баварії" Хасан Саліхаміджич, святкуючи гол, плювався в глядачів, який сиділи на перших рядах "Сантьяго Бернабеу".

"Реал" підготував лист в УЄФА, де вимагає дискваліфікації Боммеля на матч-відповідь, який відбудеться 7 березня в Мюнхені на "Ал"янц Арені". На думку мадридістів, поведінка півзахисника "Баварії" могла призвести до більш важких наслідків, ніж кидання різних предметів на газон "Бернабеу". Буде згаданий в листі і Саліхаміджич, але оскільки його провина не була знята на плівку, Королівський клуб ніяких санкцій для боснійця "Реал" не вимагає, а просить просто звернути на це увагу.

Після закінчення матчу півзахисник "Баварії" приніс вибачення, але вони були декілька двозначними.
- Я прошу вибачення у вболівальників "Реала". Проти них я нічого не маю, у мене є претензії тільки до деяких гравців "Мадрида", - заявив голландець.

Вчинокван Боммеля викликав велике роздратування в Мадриді, але він нікого сильно не здивував. У минулому сезоні, виступаючи за "Барселону", голландець поводився також зухвало. Іспанським вболівальникам запам"яталися також його симуляції на полі, за допомогою яких він не раз здобував гранатово-синім пенальті, а також "заробляв" на супернику жовті і червоні картки.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" вимагає покарати ван Боммела». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути