неділя, 07 вересня 2008 10:30

"Реал" купить Подольські вже зимою

За інформацією газети "Marca", мадридський "Реал" має намір купити форварда "Баварії" та збірної Німеччини Лукаса Подольські. Це стане можливим, як тільки в кінці грудня відкриється зимове трансферне вікно.

За повідомленнями газети, Подольські морально готовий до переїзду до Іспанії. Ігрової практики в мюнхенському клубі він має все менше, з приходом нового тренера Юргена Клінсманна перевага віддається парі нападників Лука Тоні - Мірослав Клозе. Отже, втрачати Подольські особливо нічого, і він вже навіть розповів керівництву "Баварії" про своє бажання піти.

А ось тренеру "Реалу" Бернду Шустеру, навпаки, Лукас подобається. Та і коштує він відносно недорого - 12 мільйонів євро (за Давіда Віллью "Реал" був готовий віддати у чотири рази більше). Єдине, що затьмарює майбутній союз - те, що Подольські не зможе виступати за свій новий клуб в Лізі Чемпіонів, оскільки вже буде заграний за "Баварію".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Реал" купить Подольські вже зимою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі