вівторок, 30 вересня 2008 19:05

"Реал" гратиме без Каннаваро і Метцельдера

Головний тренер мадридського "Реалу" Берндт Шустер вирішив не ризикувати здоров"ям свого центрального захисника італійця Фабіо Каннаваро і вважав за краще не випускати досвідченого футболіста на гру другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти пітерського "Зеніту".

Медичний персонал королівського клубу порадив німецькому фахівцеві поберегти Фабіо і не випускати його на полі стадіону "Петровський". Лікарі команди порахували, що італієць не зможе відіграти всі дев"яносто хвилин, оскільки може відбутися рецидив старої травми коліна.

Тренер "вершкових" стурбований такою неприємною новиною, оскільки через пошкодження на полі стадіону в Північній столиці не зможе вийти ще один центральний захисник клубу німець Крістоф Метцельдер.

З цієї причини вірогідну пару в центрі захисту з Пепе складе номінальний правий захисник Серхіо Рамос. Проте Шустер дуже сподівається на те, що медикам команди вдасться чудовим чином відновити одного з лідерів клубу.

LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «"Реал" гратиме без Каннаваро і Метцельдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі