пʼятниця, 23 травня 2008 14:07

"Реал" готовий укласти з Кріштіану Роналду рекордний контракт

Іспанський "Реал" готовий викласти за півзахисника "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду небачену суму. Президент мадридців Рамон Кальдерон днями збирається зустрітися з власником "МЮ" Малкольмом Глейзером із пропозицією 80 мільйонів євро за капітана збірної Португалії.

Найбільший трансфер в історії футболу на сьогоднішній день також належить "Реалу". У 2001 році королівський клуб придбав у туринського "Ювентуса" Зінедіна Зідана за 76 мільйонів євро.

Однак можливий трансфер Роналду може і не відбутися. Усе залежить від того, як розв"яжеться ситуація навколо Робіньо, що є основним форвардом мадридців, і, по сумісництву, одним із найбільш високооплачуваних гравців команди. Бразилець дотепер не уклав з клубом довгострокововий контракт. Нинішня угода Робіньо закінчується в 2010 році і до бразильського вундеркінда активно прицінюється "Челсі".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Реал" готовий укласти з Кріштіану Роналду рекордний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі