пʼятниця, 17 вересня 2010 15:23

"Реал" дав добро Моурінью на роботу в збірній Португалії

"Реал" дав добро Моурінью на роботу в збірній Португалії

Мадридський "Реал" дозволив своєму головному тренеру Жозе Моурінью очолити збірну Португалії на два матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи 2012 року - проти Данії та Ісландії. Про це заявив голова Федерації футболу Португалії (FPF) Жілберто Мадаїл.

За словами Мадаїла, Моурінью ще не дав згоди на роботу з національною командою. Коли стане зрозуміло, чи очолить тренер "Реала" збірну, голова FPF не уточнив.

FPF вирішила звернутися до Моурінью після відставки колишнього наставника збірної Карлуша Кейруша. Наприкінці серпня він був дискваліфікований на півроку за образу співробітників антидопінгового комітету, а після невдалого старту команди у відбірковому турнірі Євро-2012 Кейруша звільнили.

У відбірковому турнірі португальці зіграли внічию з Кіпром (4:4), а потім програли норвежцям (0:1). З Данією збірна Португалії зустрінеться 8 жовтня, а з Ісландією - 12 жовтня.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Реал" дав добро Моурінью на роботу в збірній Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі