вівторок, 05 серпня 2008 10:02

"Раньєрі - 70-річний невдаха" - Моурінью

Новий рульовий міланського "Інтера" Жозе Моурінью дав різку відповідь наставникові "Ювентуса" Клаудіо Раньері у відповідь на критику з боку останнього.

Нагадаємо, що кілька днів тому Раньері в інтерв"ю для LaGazzettaDelloSport дозволив собі відпустити ряд зауважень на адресу Моурінью, зокрема, назвавши його "тренером, який не вміє гідно переносити поразки".

"Клаудіо має рацію, коли говорить, що я ненавиджу програвати. Проте він забуває, чого досяг я - і чого досяг він. За шість років я виграв Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА, два чемпіонати Англії - і це тільки мої основні перемоги, тоді як Раньєрі до своїх 70 років не завоював жодного престижного трофея, працюючи з такими клубами, як "Фіорентина", "Валенсія", "Челсі" та "Ювентус".

Скажу більше, Клаудіо, мабуть, ніколи не стане тренером-переможцем. Успішний наставник - це, перш за все, стан душі, а Раньєрі дуже старий для того, щоб змінитися в кращу сторону", - заявив португальський керманич чемпіонів Італії, геть при цьому забувши, що його візаві насправді "всього" 56 років.

Євроспорт

Зараз ви читаєте новину «"Раньєрі - 70-річний невдаха" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі