понеділок, 12 травня 2008 10:59

"Раніше я любив випити і погуляти з дівчатами" - Фернандіньо

Півзахисник "Шахтаря" Фернандіньо зізнався в тому, що раніше багато випивав, безбожно гуляв і одурював близьких. За словами 23-річного футболіста, узятися за розум йому вдалося лише після переїзду до України. У Донецьку Фернандіньо перетворився з юного шибеника в зразкового християнина. Тепер він, окрім справ спортивних, особисто проводить музичні вечори, на яких всі охочі можуть послухати проповіді пасторів. Навряд чи хтось з любителів футболу може представити бразильця в такій іпостасі.

-Всі знають мене тільки як гравця "Шахтаря", - погоджується Фернандіньо. - Ніхто навіть не підозрює, які труднощі мені довелося пережити... Коли в 19 років я почав грати у футбол професійно, і почав заробляти, то відразу потрапив в залежність від алкоголю, любив погуляти і дуже багато брехав, навіть мамі...

Згубний спосіб життя ледь не привів чоловіка до розриву відносин з дружиною. Під впливом спиртного молодому хлопцю було непросто встояти перед спокусою зради.

- Українські жінки - дуже красиві. Зізнаюся, нерідко поглядаю на них, навіть будучи одруженим. Якось напився з друзями, посварився з коханою. Мене дратувало, що вона забороняє мені пити-гуляти. Я їхав на швидкості 160 кілометрів на годину. Дякую Господу, що того дня він зберіг моє життя. Коли ж приїхав, дружина сказала: "Якщо хочеш так жити - живи, я так не хочу".

В той момент Фернандіньо стало по-справжньому страшно. Ні кар"єра, ні життя не доставляли йому більше радощів:

- Здавалося, що життя стоїть на місці. Навіть забув, як грати у футбол! А страх втратити дружину допоміг вибрати дійсний шлях. Разом з коханою пізнавали Бога, і вже ніколи більше не залишу Ісуса Хріста. Бог - моя сила! Жити варто лише з Ісусом в серці.

Послідувати прикладу Фернандіньо вирішили і його партнери по команді. Разом з ним на зустрічі віруючих прийшли Луіс Адріано, Ілсіньо і Жадсон, причому з дружинами і дітьми. А ось Брандао і Вілліан в цій компанії помічені не були. Але чисельність бразільської діаспори від цього не постраждала - недолік компенсували нападник донецького "Металурга" Пауло Вог і гравець міні-футбольного клубу "Шахтар" Вассура.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Раніше я любив випити і погуляти з дівчатами" - Фернандіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі