Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 09:02

"Рахунок міг бути й 5:0. Суперник нічого не створив" - Луческу

Команді важко налаштовуватися на матчі чемпіонату після Ліги Чемпіонів. Про це сказав після матчу з "Карпатами" головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Готуючись до гри, ми усвідомлювали, що складно перейти від матчів Ліги Чемпіонів до внутрішньої першості. Тут інші і мотивація, і амбіції - зовсім інший рівень. Говорили, що мотивація має бути не гіршою, ніж у "Карпат", і настрій на гру теж має бути не меншим, бо львів"яни цілий тиждень готувалися до гри, і мої слова підтвердилися вже в першому таймі".

Наставник також відзначив гру суперника, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

"Грали сьогодні, особливо в першій половині матчу, проти дуже добре організованої команди, агресивної. Тому в першій половині ми багато програвали в індивідуальних діях. В перерві була жорстка розмова - ми змінили манеру нашої гри, змінили схему, почали грати з двома нападниками. Відмовилися від чіткого виходу з оборони через пас, почали діяти довгими передачами через середню лінію суперника. Це привело до того, що в другому таймі вдалося створити дуже багато моментів".

І насамкінець фахівець відзначив, що команда не використала багато голевих моментів.

"Все це нагадало початок чемпіонату, коли ми мали по десять голевих моментів і не могли забити... Але сьогоднішнім результатом я задоволений. Немає претензій до гравців в другому таймі. Рахунок міг бути і 5:0. Суперник нічого не створив, а ми не забивали з вірних ситуацій".

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок міг бути й 5:0. Суперник нічого не створив" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути