пʼятниця, 26 вересня 2008 13:22

"Проти "Шахтаря" усі: і противник і арбітри" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу упевнений, що в матчі 9 туру з донецьким "Металургом" суперники будуть грати від оборони з його командою.

"У чемпіонаті України, якщо команди грають з нами внічию, то радуються так, начебто стали чемпіонами. Це нормальне явище. Ми лідери українського футболу, тому кожна команда прагне забрати в нас очки. Не забувайте і наш рейтинг: 54 очка в порівнянні з 32  в "Динамо", це щось значить. Але доводити, що ми кращі в Україні, потрібно в кожній зустрічі. Тому хочу побачити, що футболісти зробили висновки зі сформованої ситуації. Сподіваюся, у матчі з "Металургом" вони покажуть зовсім інший футбол, ніж раніше", - Луческу.

Також румунський тренер "гірників" прокоментував інформацію про його можливу відставку.

"Уже не перший рік хочуть, щоб я залишив Україну. Перед грою з "Барселоною" мене здивувало те, що один з київських журналістів, що пише для УЄФА, опублікував, дуже погану статтю про "Шахтар". Напевно, йому краще б писати про "Динамо", він усе-таки з Києва. У Донецьку ж є журналісти, що краще знають, що відбувається в команді. Подібні статті читаються і суддями УЄФА, та іншими фахівцями. Це, щонайменше, не дуже корисна публікація перед іграми Ліги чемпіонів.

Звичайно, при сьогоднішніх результатах нам не варто висувати претензії. Хоча з "Арсеналом" - Селезньова смикнули за футболку, плюс м"яч влучив в руку... Але так, як ми зараз граємо, не зовсім пристойно говорити про щось.

Так у житті буває. Звичайно, в складних ситуаціях рідко хто подає руку допомоги, частіше намагаються добити. Можна проаналізувати суддівство бокових арбітрів з нами - дуже багато помилок. Однак це інша проблема. Ми самі потрапили в таке положення, і я несу повну відповідальність за те, що відбувається. Будемо робити все можливе для подолання труднощів. Напевно, багато хто зацікавлений в тому, щоб "Шахтар" знову піднявся наверх турнірної таблиці та став тим, чим був. Спробуємо це зробити", - розповів Луческу офіційному сайту "Шахтаря".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Проти "Шахтаря" усі: і противник і арбітри" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі