вівторок, 29 січня 2008 12:32

"Просимо тільки латочку землі на будівництво власного стадіону"

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович повідомив, що у весняній частині сезону "Арсенал" не зможе приймати суперників на стадіоні "Динамо", відносно якого не буде продовжено орендну угоду. І не без частки іронії відмітив, що у його команди є пропозиція виступати на Майдані Незалежності. А якщо ситуація не проясниться, то колектив у повному складі готовий розбити табір... біля столичної мерії.

- На даний момент нам просто ніде проводити матчі. - заявив Рабінович. - Першу після зимової паузи зустріч з "Зорею" ми зіграємо на "Олімпійському". Боюся, що це буде останній поєдинок на головній арені країни. Тому 29 лютого хочемо зробити святом футболу. Збираємося гідно оформити церемонію прощання з національним спорткомплексом, при цьому маємо намір представити оновлений "Арсенал".

- Які ваші плани по створенню власної інфраструктури?

- Ми звернулися особисто до Президента країни, до прем"єр-міністра і столичного градоначальника. Ми не просимо бюджетних коштів, нам необхідна лише латочка землі, яка, сподіваємося, знайдеться в багатомільйонному Києві. Адже не можна ж нам вічно орендувати! Ми вже і стадіон майбутній спроектували - на 25-45 тисяч місць - і підшукали чотири варіанти його розташування. Додам, що серед інших наших цілей - встановити у всіх районах міста 840 ігрових майданчиків.

- Які цілі стоять перед "Арсеналом" на частину сезону, що залишилася?

- Хочу підкоригувати слова Олександра Заварова, який сказав, що ми прагнутимемо  зайняти місця з 7-го по 10-е. У нас чітка мета - 7-8 позиція. Адже зовсім не хочеться платити 300 тисяч швейцарських франків через непопадання в Кубок Інтертото. Зрозуміло, що у "Таврії" і "Чорноморця" свої завдання, які розходяться з нашими. Але і "Арсеналу", як футбольному клубу, потрібно рости професійно, набиратися міжнародного досвіду.

- Як оцінюєте процес створення українського прем"єр-ліги?

- У минулі вихідні троє представників оргкомітету - Петро Димінський, Віталій Данілов і я - відправили до клубів остаточну версію нашої пропозиції, декілька пунктів якої розходяться. Зокрема, хто може стати президентом створюваної організації. Половина вважає, що на цю роль підходить власник клубу, половина - людина, яка не має відношення до команди. Заздалегідь, робоча група вирішила, що президентом нової організації може бути будь-який громадянин України, який на момент створення прем"єра не є власником клубу або його частини. А що стосується претендентів на цю посаду, можу сказати, що є багато дуже гідних кандидатів.

- Правда, що одного з легіонерів "Арсеналу" - Бито - запросили в збірну Нідерландів?

- У вас трохи неправильна інформація: 2 лютого Бито вилітає до Амстердама,  де приєднається до команди... Голландських антільських островів. До речі, ви дарма смієтеся, я подивився склад - достатньо цікава збірна.

- Скільки ви заплатили дівчатам, щоб вони знялися з гравцями "Арсеналу" у відвертих сценах для журналу Playboy?

- Звичайно, довелося матеріально заохотити і моделей, і фотографів. Хоча сама тема - хто кому і скільки заплатив - зазвичай не обговорюється. Вас цікавить, чи отримали футболісти задоволення? Відповім так: у нас була проблема виховного характеру з дружинами хлопців. Вони ні за що не хотіли йти із знімального майданчика! Деякі навіть говорили, мов, що це за нісенітниця, давайте ми самі братимемо участь. Але оскільки працювали професіонали, вимушені були жіночий склад нашої команди, образно кажучи, вилучити з поля.

Джерело: "Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Просимо тільки латочку землі на будівництво власного стадіону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі