вівторок, 25 листопада 2008 10:14

"Проблеми "Арсеналу" повинні залишатися разом з ними" - Сьомін

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін провів прес-конференцію, котра передувала завтрашньому поєдинку 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти лондонського "Арсеналу".

Традиційно разом з Юрієм Павловичем слово перед журналістами тримав капітан команди Олександр Шовковський.

- До Лондона прилетів 21 гравець. Визначатимемося вже завтра, хто вийде на поле зі стартових хвилин і хто потрапить в заявку на поєдинок. Одне можу сказати - Михалик не приїхав з нами і, відповідно, в матчі з "Арсеналом" участі не прийме. Решта футболістів готова до завтрашнього матчу.

- Наскільки ви знаєте, ми проводили підготовку в двох групах. Одні хлопці роз"їхалася по національних збірних, і приїхали зовсім недавно. Останні ж готувалися в Києві, на нашій базі в Конча-Заспі, оскільки матчів в чемпіонаті України у нас не було.

- Перед візитом до Києва "Порту" програв декілька ігор в чемпіонаті, але в матчі з Динамо продемонстрував свою кращу гру. "Арсенал" також достатньо невпевнено виступає в чемпіонаті. З цієї точки зору у вас не виникає побоювань перед майбутнім поєдинком?

- Звичайно, побоювання присутні. В принципі, по-іншому й не може бути. Наша група достатньо складна. Всі команди набирають очки, а від цього вже залежить вихід з групи. У завтрашньому матчі хлопці повинні реалізувати себе на сто відсотків, а проблеми "Арсеналу" повинні залишатися разом з ними. Ми приїхали сюди вести боротьбу, провели плідну підготовку, а наскільки вона була ефективною, покаже завтра результат.

- Ви дивилися останню гру "Арсеналу" в чемпіонаті Англії, де каноніри програли "Манчестер Сіті"?

- Так, ми дивилися не тільки гру проти "Манчестер Сіті", але й проти "Астон Вілли". Вважаю, ми маємо достатньо інформації про нашого суперника.

- Перед стартом групового турніру ви говорили, що цілком може вистачити семи очок для виходу з групи. Зараз очевидно, що їх буде недостатньо для виконання поставленого завдання. Чи влаштують вас чотири набрані очки в двох матчах, що залишилися?

- Думаю, що цілком влаштують. Це моя особиста думка.

- Чи прилетів з командою Сергій Овчінніков?

- Так, прилетів. Він з командою, і зараз братиме участь в тренувальному процесі.

- Питання до Шовковського. Ви вже двічі приїжджали до Лондона на матчі Ліги чемпіонів. Це вже третій ваш візит, причому знову ж таки під керівництвом нового наставника - Юрія Сьоміна. Які почуття переживаєте перед завтрашнім поєдинком?

- Завжди цікаво грати проти таких команди, як "Арсенал", адже каноніри є одним з лідерів чемпіонату Англії. Хотілося б відновити баланс і після нічиєї та поразки нарешті виграти в Лондоні. Тим більше хлопці налаштовані показати хорошу гру, і, сподіваюся, вболівальникам вона сподобається.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Проблеми "Арсеналу" повинні залишатися разом з ними" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі