середа, 30 липня 2008 12:22

"Повинні були забити мінімум 10 голів" - Вукоєвіч

Півзахисник київського "Динамо" Огнен Вукоєвіч прокоментував перемогу своєї команди в першому матчі другого відбірного раунду Ліги чемпіонів з "Дрогедою" (2:1).

"Це була моя перша гра у складі "Динамо" в єврокубках, і я дуже задоволений перемогою. Незважаючи на рівень суперника, міжнародні ігри завжди проходять у впертій боротьбі. У нас виходила гра в центрі поля, але при завершенні атак м"яч наполегливо не йшов у ворота. Просто фантастично грав воротар! Ми повинні були забивати мінімум десять м"ячів, але голкіпер витворяв у воротах чудеса, парируючи м"яч всіма частинами тіла", - дивувався гравець.

"Класна команда повинна бути готовою до будь-якого розвитку подій і уміти управляти ходом гри. Добре, що в кінці зустрічі Алієв забив м"яч, який дозволить нам відчувати себе спокійніше напередодні у зустрічі - відповіді", - наводить слова Вукоєвіча офіційний сайт "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Повинні були забити мінімум 10 голів" - Вукоєвіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі