четвер, 24 липня 2008 13:10

"Повернення в Україну для мене огидне" - Кастільйо

Мексиканський нападаючий Нері Кастільйо не знає, чи залишиться він у "Манчестер Сіті", де новий тренер і оренда до кінця року, чи повернеться в "Шахтар" або перейде в інший клуб.

"Я думаю, що все стане ясно на цьому тижні. Мені хочеться швидше визначиться, залишаюся я в Манчестері або варто готуватися до нового переїзду. У мене є декілька варіантів, але поки немає гарантій. Мій отець і агент Карлос Паділья провели переговори, і ми легко можемо повернутися до України. Президент "Шахтаря" хоче мене повернути, але я спробую залишитися тут або в іншій країні, де футбол більш високого рівня", - заявив Кастільйо.

Нері зізнався, що рішення підписати контракт з "Шахтарем" було ухвалене під великим тиском його колишнього клубу - грецького "Олімпіакоса".

"Це рішення не стільки моє, скільки клубу. Вони сильно на мене тиснули, оскільки отримали велику суму відступних від "Шахтаря". У мене були інші пропозиції і варіанти продовження кар"єри. Але в результаті я виїхав до України. Тоді я не знав, який там футбол і наскільки я про це жалкуватиму", - говорить Кастільо.

Контракт мексиканця з "Шахтарем" закінчується тільки через чотири роки, але він не хоче повертатися і говорить, що у нього є інші варіанти.

"Що мені робити, я не хочу повертатися до України. Це буде найогидніше для мене, тому що я не відчуваю себе в цій країні спокійно. Я хотів би перейти в іспанський клуб, оскільки не буде проблем з мовою, але якщо буде англійський клуб, то теж непогано", - підсумував нападаючий збірної Мексики.

"Терикон"

Зараз ви читаєте новину «"Повернення в Україну для мене огидне" - Кастільйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі