пʼятниця, 26 вересня 2008 19:36

"Порту" боїться втратити власних гравців

"Порту" проводить активну політику зі збереження гравців.

Вчора був продовжений контракт із запасним голкіпером команди Нуну, угода якого закінчувалася в 2009 році, і була продовжена на 2 сезони.

Проте увагу журналістів привернув факт пролонгації контракту з кращим снайпером команди Лісандро Лопесом. У Лічі і так був контракт, що закінчувався в 2011, але керівники "Порту", напевно, вирішили перестрахуватися та додали до 2011 ще один рік. За словами агента Лопеса, це зроблено через збільшення зацікавленості до форварда з боку провідних європейських клубів.

Що стосується новин зі стану "Порту", то під великим питанням участь в грі Ліги Чемпіонів проти "Арсеналу" капітана команди Лучо Гонсалеса. Аргентинець точно не з"явиться на полі в сьогоднішньому матчі проти "Пасуша". Ще по ходу сезонної підготовки у Лучо виникали певні проблеми з колінними суглобами, і от у досить невідповідний момент вони дали про себе знати. Втім, Жезуальдо Феррейра вірить у відновлення свого лідера, а матч проти "Пасуша" команда зобов"язана вигравати і без капітана.

"Football.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Порту" боїться втратити власних гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі