понеділок, 27 жовтня 2008 16:33

"Польський Хожув займе місце Львова на ЄВРО-2012" - "Польське радіо"

"Польський Хожув займе місце Львова на ЄВРО-2012" - "Польське радіо"
Ситуація в Україні дуже нестабільна, і це збільшує шанси Польщі та міста Хожув на організацію матчів ЄВРО-2012. Про це повідомило "Польське радіо", яке нагадало, що були вже думки про те, що з українського боку право на організацію ЄВРО-2012 може втратити Львів, повідомляє "ZIK".

Сілеський стадіон, який є резервною ареною для проведення матчів польсько-українського ЄВРО-2012, поступово набирає все більше шансів потрапити у групу основних об"єктів. Адже проблеми з містами-господарями чемпіонату Європи-2012 з"явилися в Україні.

Головними мінусами міста є проблема аеропорту, який наразі навіть не почали модернізувати, і недостатні дії у процесі будівлі стадіону.

А ось у Хожуві презентували остаточну модель спортивного об"єкту. Будівництво повинне завершитися до кінця 2011 року.

"Саме тоді стадіон стане найкращою ареною у країні", - зазначив директор польської легендарної арени Марек Щербовський. - План робіт передбачає реконструкцію західної трибуни, у результаті якої евакуація людей зі стадіону триватиме не 17 хвилин, а не більше 10. Буде створена інфраструктура - мережа пунктів харчування та туалетів".

Зараз ви читаєте новину «"Польський Хожув займе місце Львова на ЄВРО-2012" - "Польське радіо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі