неділя, 15 серпня 2010 14:35

"Покажи відразу, що був фол, і ніяких питань до тебе не буде" - Денисов

"Покажи відразу, що був фол, і ніяких питань до тебе не буде" - Денисов

Захисник "Дніпра" Віталій Денисов прокоментував епізод зі скасуванням голу, який стався на останніх хвилинах матчу 6-го туру чемпіонату України з "Металістом" (0:1).

"Звичайно, прикро. Але треба цю гру забувати і готуватися до наступної. Треба жити далі.

Чесно кажучи, не хочеться обговорювати ситуацію зі скасуванням голу. Навіщо виходити на поле, якщо ти не можеш приймати конкретні рішення? Спочатку показав на центр, потім його раптом осяяло, що був фол.

Покажи відразу, що був фол, і ні у кого ніяких питань до тебе не буде. А так все перевернуто з ніг на голову виявилося. Хлопці з "Металіста" підбігли, почали кричати, виходить, що він злякався всього цього. Я цього не розумію."

19 серпня "Дніпро" зіграє з польським "Лехом" перший матч раунду плей-офф Ліги Європи.

"Чому це матч Ліги Європи з "Лехом" буде набагато важливіший? Сьогодні ми грали з дуже принциповим суперником. Було дуже багато боротьби, підкатів, загалом всього того, що відрізняє такі матчі. Так, деякий час у нас будуть переживання, але думаю, що головний тренер знайде слова щоб підбадьорити нас.

Ганцарчика, який грав за "Металіст" звичайно знаю. Але за польським чемпіонатом не стежу і поки нічого не можу сказати про "Лех", - цитує Денисова офіційний сайт "Дніпра".

За матеріалами Sports.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Покажи відразу, що був фол, і ніяких питань до тебе не буде" - Денисов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі