середа, 20 серпня 2008 14:20

"По жодному гравцю "Динамо" пропозицій не надходило - Чохонелідзе

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе в бесіді з кореспондентом "Чемпіонат.ру" прокоментував повідомлення нідерландської преси про інтерес ПСВ до форварда біло-синіх Артема Мілевського.

"Мілевський зараз помітний, набрав хорошу форму, грає, забиває голи, і тому не бачу нічого дивного в тому, що його прізвище спливає в пресі в контексті можливого трансферу Артема за кордон. Це нормальне явище. Але можу з усією відповідальністю заявити: офіційних пропозицій про його продаж наш клуб ні від кого не отримував. Можливо, ця інформація в голландському виданні - плід якихось агентських ігор. Зізнаюся чесно: я буду радий, якщо в майбутньому цей безумовно обдарований футболіст опиниться в клубі калібру "Мілана", "Челсі" або "Арсенала". Але тільки в майбутньому. Зараз він гравець "Динамо", і ми покладаємо на Мілевського великі надії в Лізі чемпіонів і чемпіонаті України", - відзначив він.

Кажучи про решту гравців віце-чемпіонів України, яким преса готує швидку розлуку з командою Юрія Сьоміна, Чохонелідзе, зокрема, відзначив: "Я щодня читаю в ЗМІ новини про те, що нашими гравцями хтось цікавиться. То Діакате кудись "йде", то Ель-Каддурі, то Несмачний, то Шовковський, то Бангура... Не знаю достовірно, звідки ростуть ноги у всіх цих новин, але ні на жодного гравця "Динамо" офіційних запитів ззовні останнім часом не надходило".

Зараз ви читаєте новину «"По жодному гравцю "Динамо" пропозицій не надходило - Чохонелідзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі