понеділок, 09 червня 2008 09:14

"Після перерви ми могли вирвати перемогу"

"Після перерви ми могли вирвати перемогу"

Головний тренер збірної Австрії Йозеф Хікерсбергер після поразки у першому матчі на Євро-2008 від хорватів сказав, що гіршого початку зустрічі складно було вигадати. Вже на 4-й хвилині Модріч забив з пенальті. Цей рахунок протримався до фінального свистка.

- Ми почали перший матч чемпіонату Європи найгіршим чином зі всіх можливих, і моя команда дуже розчарована. У перших 30 хвилин ми грали невдало. Ми нервували і не могли налагодити гру в пас. У час, що залишився, збірна Австрії діяла так, як і повинна. У другому таймі ми навіть володіли перевагою і чинили тиск на збірну Хорватії. У нас були вигідні моменти для взяття воріт, але, на жаль, ми ними не скористалися і залишилися ні з чим. Усі гравці розчаровані, оскільки вважають, що після перерви могли справитися з хорватами і навіть вирвати перемогу. Тепер мені потрібно спробувати підняти моральний дух збірної. Подивимося, як складеться поєдинок з поляками. Мені дуже сподобалася атмосфера на стадіоні, а те, що ми вже провели один матч, піде нам на користь. Потрібно набрати чотири очки в двох матчах, які залишилися, щоб претендувати на вихід з групи.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Після перерви ми могли вирвати перемогу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі