четвер, 11 вересня 2008 12:48

"Перемоги додадуть позитивних емоцій" - Назаренко

Сергій Назаренко в матчі з Казахстаном відзначився дублем, за що більшість вболівальників назвали його героєм матчу.

- Результат по грі?

- Вважаю, що так. Збірною України було створено багато моментів, ось тільки реалізувати більшу частину з них нам не вдалося. Ми володіли перевагою, але, можливо, в останні хвилини трохи "підсіли". Отже результат вважаю закономірним.

- Зізнайтеся, напередодні гри мінімум на нічию розраховували?

- У жодному випадку! Націлювалися тільки на перемогу. Адже перед нами стояло конкретне завдання - добути шість очок в двох перших іграх. Радий, що з нею ми справилися.

- Озвучена перед стартом відбіркового циклу чемпіонату світу 2010 року президентом ФФУ Григорієм Суркісом програма на два перші поєдинки виконана. Чи позначиться результат сьогоднішнього матчу на настрій збірної перед черговими іграми?

- Завжди приємно починати зі стовідсоткового результату. Природно, що перемоги над Білоруссю і Казахстаном додадуть позитивних емоцій і додадуть впевненості перед наступними матчами групового турніру.

- Що ви скажете про збірну Казахстану?

- Слабких суперників у відбірковому циклі світової першості не буває. І в цьому сьогодні ми мали можливість переконатися на прикладі казахстанської команди.

- Як народжувалися два голи Сергій Назаренко?

- У першому випадку Женя Селезньов пробив по воротах, але м"яч попав у перекладину. Після відскоку мені лише залишалося потрапити в незахищений кут, що я і зробив, переправивши м"яч в сітку головою. А другий м"яч був звичайним: прийняв, пробив, потрапив в нижній кут. От і все.

"Спорт-експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Перемоги додадуть позитивних емоцій" - Назаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі