вівторок, 20 жовтня 2009 10:42

"Перед нами стоїть завдання взяти три очки" - Богуш

"Перед нами стоїть завдання взяти три очки" - Богуш

Під час відсутності Олександра Шовковського, який отримав пошкодження на тренуванні збірної, ворота "Динамо" в матчі з чемпіоном Італії захищатиме Станіслав Богуш.

Для Богуша поєдинок проти "Інтера" може стати гарним шансом відвоювати місце в стартовому складі.

- Чи не позначиться на ваших діях відсутність ігрової практики?

- У принципі, відчуваю себе досить добре. Ігрової практики, звичайно, трохи не вистачає, але сказати, що навички повністю забуті, теж не можу. У цьому сезоні просто виходжу на поле рідше, ніж у попередньому. Але я до цього ставлюся з розумінням, працюючи з повним викладенням на тренуваннях.

- Відсутність ігрової практики може зіграти позитивну роль: голкіпер, який довго чекав свого шансу, може зіграти на куражі й залишити свої ворота на замку. Погоджуєтеся з такою думкою?

- Думаю, раціональне зерно в цих словах присутнє. Найголовніше - не піддаватися емоціям. А коли ловиш кураж, граєш, мов на автопілоті.

- Чи розглядаєте гру з "Інтером" як шанс для себе повернути місце в основному складі?

- У першу чергу, це шанс для всієї команди закріпитися на лідируючій позиції в групі. Перед нами стоїть завдання взяти три очки. В разі перемоги ми зробимо хорошу заявку на вихід з групи.

- Поєдинки з "Інтером" - ключові?

- Безумовно. Адже команда Жозе Моурінью - наш головний конкурент за друге місце в групі.

- Нічийний результат на "Джузеппе Меацца" влаштує?

- Вважаю, що потрібно налаштовуватися на максимальний результат. Якщо ми будемо грати на перемогу, нічия прийде сама собою. Скажу так: нічия не стане для нас трагедією, тому що ми ще прийматимемо суперника в Києві.

- Результат жеребкування, що визначило в суперники збірної України в плей-офф команду Греції, дізналися в літаку?

- Так. Не встиг літак приземлитися в Мілані, як на телефони стали надходити смс-повідомлення.

- Як оціните майбутнього суперника?

- Думаю, збірна Греції - оптимальний варіант для нас. Принаймні, з греками буде набагато легше, ніж з тими ж португальцями чи французами.

"Спорт-Экспресс в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Перед нами стоїть завдання взяти три очки" - Богуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі