неділя, 07 вересня 2008 13:00

"Пенальті був стовідсотковий!" - Тимощук

"Пенальті був стовідсотковий!" - Тимощук
Півзахисник "Зеніту" та збірної України Анатолій Тимощук, який на останній хвилині доданого часу заробив пенальті, дав інтерв"ю після закінчення матчу між збірними України та Білорусії (1:0).

- Яке враження залишили білоруси?
- Хороша та організована команда, яка б"ється до останніх хвилин. Багато футболістів виступають в російських та європейських клубах. Ми дивилися їх матчі з німцями та аргентинцями. Оскільки це була стартова гра, ми чекали побачити саме таких білорусів - наполегливих, таких, що б"ються. І вони сьогодні довели, що будь-якій команді буде з ними важко.

- Не було відчуття по ходу гри, що суперник виглядає кращим?
- Хіба що в першому таймі. Другий проходив вже так як хотіли ми, а суперник не мав жодного шансу.

- Прокоментуйте епізод з призначенням пенальті.
- Суперник впав, я прибирав м"яч під себе та теж впав. Він перший почав вставати та зіграв рукою. Думаю, що пенальті був стовідсотковий.

- Наскільки змінилася гра з виходом на полі Андрія Шевченка?
- Я не сказав би, що якось кардинально. Ми й так володіли ініціативою. Андрій, безперечно, як і решта гравців, що вийшли на заміну, підсилив гру в атаці. Головне - ми взяли три очки.

- Між вами та Шевченком не виникло питань щодо того, хто виконуватиме одинадцятиметровий?
- Хто взявся бити, той і взявся. Для мене це була не проблема. Міг пробити я, міг Андрій, хтось інший. Зазвичай тому, хто заробляє пенальті, краще їх не пробивати.

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «"Пенальті був стовідсотковий!" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі