вівторок, 05 серпня 2008 13:09

"Партизан" можуть дискваліфікувати через підтримку Караджича

УЄФА може на рік дискваліфікувати бєлградський "Партизан за те, що більшість фанатів клубу висловили свою підтримку колишньому лідерові сербського націоналістичного руху Радовану Караджичу під час матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з бакинським "Інтером", повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на РІА "Новости-Азербайджан". Караджич звинувачується в здійсненні геноциду боснійського народу.

Відзначимо, що в минулому сезоні УЄФА вже виносило рішення дискваліфікувати "Партизан" за неповажну поведінку фанатів на матчі проти боснійського "Зрінські". Тепер сербська команда може знов бути усунена від участі в змаганнях під егідою УЄФА. Якщо це відбудеться, то бакинський "Інтер" вийде в третій відбірний раунд Ліги чемпіонів, де зустрінеться з "Фенербахче".

Перший матч "Інтера" та "Партизана", що відбувся в Баку 29 липня, завершився з рахунком 1:1. Не дивлячись на передбачуване рішення УЄФА, "Інтер" сьогодні відправляється до Бєлграда.

Зараз ви читаєте новину «"Партизан" можуть дискваліфікувати через підтримку Караджича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі