пʼятниця, 20 квітня 2007 11:51

"Оттава" та "Анахайм" проходять в наступне коло кубка Стенлі

 

"Піттсбург" Євгенія Малкіна та Сідні Кросбі, що вперше за останні шість років пробився в плей-офф Національної хокейної ліги, не зміг пройти в другий раунд. "Пінгвіни" програли серію "Оттаві" з рахунком 1-4, повідомляє Лента.Ру.

У останньому матчі все було вирішено в другому періоді, коли "Сенатори" закинули у ворота "Піттсбурга" три "сухі" шайби (Дені Хітлі, Антуан Верметт, Кріс Келлі). Більше в цьому поєдинку закинутих шайб не було, і "Оттава" виграла з рахунком 3:0.

Цей результат означає, що форвард Євгеній Малкін і захисник Сергій Гончар можуть допомогти збірній Росії на чемпіонаті світу в Москві, якщо отримають запрошення від тренерського штабу команди і дадуть свою згоду. Ілля Ковальчук, Вячеслав Козлов і Олексій Житник з "Атланти", які завершили боротьбу за Кубок Стенлі напередодні, запрошення брати участь в ЧМ-2007 поки не отримали.

Ще одним чвертьфіналістом, услід за "Нью-Йорк Рейнджерс" і "Оттавою", став "Анахайм Майті Дакс". У п"ятому матчі серії "Качки" добилися перемоги над "Міннесотою" з рахунком 4:1, і з таким же рахунком виграли всю серію.

Зараз ви читаєте новину «"Оттава" та "Анахайм" проходять в наступне коло кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі