середа, 09 липня 2008 19:08

"Оттава" "сплавила" опального голкіпера в "Атлант": новини з НХЛ

Захисник "Філадельфії" Джейсон Сміт перейшов в "Оттаву". Хокеїст підписав дворічний контракт, за яким заробить 5,2 мільйона доларів. 34-річний Сміт провів в НХЛ 14 сезонів, минулого року був капітаном "льотчиків", а до цього п"ять років носив таку саму нашивку в "Едмонтоні".

"Нью-Йорк Айлендерс" продовжив контракт із захисником Бренданом Уіттом. До закінчення діючої угоди Уітта, залишався рік, а клуб продовжив контракт з хокеїстом на два. Сума договору перевищує 6 мільйонів доларів.

Нападаючий "Вашингтона" Сергій Фьодоров підписав новий контракт з командою. Угода розрахована на один рік, за який Фьодоров заробить 4 мільйони доларів. У минулому сезоні 38-річний форвард провів за "Вашингтон" 18 матчів і набрав 13 (2+11) очок. У семи іграх плей-офф Фьодоров записав на свій рахунок ще 5 (1+4) очок.

"Столичні" також продовжили відносини ще з одним форвардом Бруксом Лайком. Нова угода розрахована на три роки, протягом яких хокеїст заробить 6,1 мільйона доларів. У минулому сезоні 25-річний Лайк встановив особистий рекорд, набравши 37 (21+16) очок. Крім того, він став одним з чотирьох гравців "Вашингтона", які взяли участь у всіх 82 матчах команди в регулярній першості.

"Коламбус" на три роки продовжив контракт з головним тренером команди Кеном Хічкоком. Хічкок почав роботу з командою в минулому сезоні, і при ньому "Коламбус" встановив клубний рекорд, набравши 80 очок і здобувши 34 перемоги.

Форвард Ерік Буолтон на два роки продовжив контракт з "Атлантою". У минулому сезоні 31-річний нападаючий провів у складі "Трешерс" 74 гри і отримав 127 хвилин штрафу.

Голкіпер "Оттави" Рей Емері, який став вільним агентом, узгодив умови особистого контракту з російським "Атлантом". 25-річний воротар підпише контракт на 1 рік із зарплатою 2 мільйони доларів.

За матеріалами: Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Оттава" "сплавила" опального голкіпера в "Атлант": новини з НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі