середа, 22 грудня 2010 13:44

"Отримати етап Формули-1 не легше, ніж ЧЄ з футболу чи Олімпіаду" - Колесніков

"Отримати етап Формули-1 не легше, ніж ЧЄ з футболу чи Олімпіаду" - Колесніков

Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков оцінює в 200 млн. доларів будівництво траси для проведення міжнародних автомобільних змагань "Формула-1". Про це він сказав на брифінгу.

"Ні для кого не секрет, що траса "Формули-1" коштує близько 200 млн. доларів", - сказав Колесніков.

У той же час він додав, що нічого не чув про ініціативу голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка про будівництво такої траси в Київській області. Колесніков підкреслив, що не дуже складно підготувати інфраструктуру для такого будівництва, однак додав, що в даному питанні не в цьому полягають головні труднощі.

"Для цього потрібно заручитися підтримкою Міжнародної федерації автомобільного спорту про те, що один з етапів пройде саме в Україні, а це дуже складно", - сказав Колесніков. За його словами, це завдання - не набагато легше, ніж дістати проведення чемпіонату Європи з футболу або зимових Олімпійських ігор.

Нагадаємо, вчора Присяжнюк заявив, що Київська обладміністрація планує побудувати автотрасу для проведення міжнародних змагань. За його словами, визначений інвестор і затверджено проект траси "Формула-1".

За матеріалами НикВести

Зараз ви читаєте новину «"Отримати етап Формули-1 не легше, ніж ЧЄ з футболу чи Олімпіаду" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі