середа, 17 грудня 2008 16:55

"Останній суперник Кличка був вибраний із-за картинки" - Чагаєв

Руслан Чагаєв, чемпіон WBA "на канікулах" провів прес-конференцію, присвячену майбутньому бою з Карлом Девісом Драммондом (7 лютого в Ростоке). Як повідомляє fightnews.com, узбек пообіцяв перемогти не тільки Драммонда, але і Валуєва, а в майбутньому і братів Кличків.

"Моє нещастя стало успіхом Валуєва, - заявив Руслан Чагаєв, - я сподіваюся, що він переможе Холіфілда і я зможу побити його знову і показати, хто з нас чемпіон. Зараз я знову в строю і з нетерпінням чекаю бою з Драммондом. Це хороший тест. В суботу Валуєв боксує з Холіфілдом, а Ніколай проголосить себе світовим чемпіоном, але він тільки заступник. Я доведу Валуєву і всім "експертам" в наступному бою, що я справжній чемпіон.

"Я віддаю належне Віталію Кличку, який повернувся після великої перерви і повернув собі титул в бою з Пітером. Але в останньому бою його брата Володимира супротивник був вибраний із-за картинки. Моя мрія все та ж - бути чемпіоном за всіма версіями, об"єднати всі пояси. Для цієї мрії я також пропонуватиму бій братам Кличкам - Віталієві або Володимиру", - пояснив узбецький спортсмен.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Останній суперник Кличка був вибраний із-за картинки" - Чагаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі