четвер, 08 травня 2008 14:14

"Орландо" скоротив відставання в серії плей-офф з "Детройтом"

Клуб НБА "Орландо" скоротив відставання в серії з "Детройтом" в рамках другого раунду плей-офф - 1-2.

Поєдинок, що відбувся минулої ночі в Орландо, завершився перемогою господарів з рахунком 111:86. Не виключено, що на результат гри вплинула травма захисника "Пістонс" Чонсі Біллапса, який пошкодив підколінне сухожилля ще в першій чверті. На майданчик він так і не повернувся, і ще невідомо, чи зможе він взяти участь в четвертому поєдинку.

Найрезультативнішим у складі переможців став Рашад Люіс, який набрав 33 очки. Так багато в плей-офф він не набирав за всю свою кар"єру. Його партнер по команді Дуайт Ховард відзначився 20 очками і 12 підборами. У складі "Детройта" 24 очки набрав Річард Хемілтон, 22 на рахунку Тайшона Прінса.

Четверта гра відбудеться також на домашньому паркеті "Меджик" в суботу, 10 травня.

"Лейкерс" повели в серії з "Ютою" 2-0, здобувши домашню перемогу з рахунком 120:110. Найбільший внесок в успіх каліфорнійців зробив Кобі Брайант, який набрав 34 очки і зробив 8 підборів. Ламар Одом накидав 19 очок і зробив 16 підборів.

У "Юти" краще за інших зіграв Дерон Вільямс: 25 очок і 10 результативних передач.

Тепер серія переїздить в Солт-Лейк-Сіті, де матчі пройдуть 9 і 11 травня.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «"Орландо" скоротив відставання в серії плей-офф з "Детройтом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі