пʼятниця, 13 липня 2007 14:48

"Орландо" посилилося гравцем за 110 мільйонів доларів

Форвард Рашард Льюіс, який останні дев"ять років що виступав за "Сіетл Суперсонікс", перейшов в "Орландо Меджік". За шість років в "Орландо" Льюіс заробить 110 мільйонів доларів. Цей контракт став четвертим по величині зарплати в історії НБА, повідомляє Обозреватель.

Минулий сезон став для 27-річного Льюіса кращим в кар"єрі: в середньому за гру він набирав 22,4 очка. При цьому за роки виступів в "Сіетлі" він встановив рекорд клубу по кількості точних триочкових попадань (973). Домовленість про перехід легкого форварда в "Орландо" була досягнута ще на початку липня, але офіційно про операцію було оголошено в ніч з 11 на 12 число.

Головний тренер "Меджік" Стен Ван Ганді розраховує на вдалу взаємодію Льюіса з 21-річним лідером команди Дуайтом Ховардом, що грає на позиціях потужного форварда і центрового. Сам баскетболіст підкреслив, що, на його думку, в сезоні-2007/08 "Орландо" зможе претендувати на вихід у фінал плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «"Орландо" посилилося гравцем за 110 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі