пʼятниця, 26 грудня 2008 14:59

"Олімпійський" накриють дахом з тканини

"Олімпійський" накриють дахом з тканини

Дах над новим стадіоном "Олімпійський" буде з тканини. Про це заявив Юрій Серегін, керівник архітектурного бюро - партнера німецької компанії, яка реконструює стадіон.

За його словами, покрівля буде прозорою, і призначена для того, щоб сховати глядачів від дощу. Зроблять її із спеціального мембранного покриття тенту, до складу якого для міцності увійдуть металеві нитки.

За словами Серегіна, саме таке покриття не перешкодить виростити хороший, зелений газон, оскільки дах добре пропускає світло. Крім того, зведення кріпитимуться на спецщогли, які оточать арену по периметру.

Як повідомив "Сьогодні" Юрій Павленко, міністр з питаннь сім"ї, молоді і спорту, робити дах саме з тканинного матеріалу - поки одна з пропозицій. Остаточне рішення буде ухвалено в березні 2009 року. "Точно все буде відомо тільки навесні, але я упевнений, що дах, з чого б ми його не зробили, буде сучасним і не дуже дорогим", - розповів Павленко.

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" накриють дахом з тканини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі