неділя, 06 вересня 2009 13:50

"Обговорю поразку від Бразилії з дочками" - Марадона

"Обговорю поразку від Бразилії з дочками" - Марадона

Після домашньої поразки від збірної Бразилії (1:3) у відбірному матчі ЧС-2010 головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона заявив, що суперник здобув перемогу за рахунок чіткої реалізації гольових моментів.

"Бразильці ні в чому не перевершували нас протягом перших 20 хвилин. Проте їх перша ж атака завершилася взяттям воріт, друга також закінчилася голом. Після цього нам довелося розкриватися. Якби ми цього не зробили, у нас взагалі не було шансів врятувати цей матч. Буде нелегко пережити цю поразку від принципового суперника, оскільки, звичайно, я розраховував тільки на перемогу".

"Відповідальність за результат лежить на мені. Завжди неприємно програвати Бразилії. Проте ця поразка не зломить мене. Я говорив про цей матч зі своїми помічниками, обговорю поєдинок зі своїми дочками і наполегливо працюватиму, немов божевільний, щоб збірна Аргентини потрапила на чемпіонат світу-2010. Хоча, чого приховувати, зробити це тепер буде складніше", - вважає Марадона.

За матеріалами Террикон, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «"Обговорю поразку від Бразилії з дочками" - Марадона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі