понеділок, 26 березня 2007 09:37

"Ньюкасл" зацікавився Разваном Рацом

 

Англійський "Ньюкасл" стежить за румунським лівим крайнім захисником донецького "Шахтаря" Разваном Рацом, 25 років, повідомляє Терикон.

Під час матчів національних збірних скаути "сорок" побували на трьох поєдинках, де пильно спостерігали за футболістами шести країн - Бразилії, Чилі, Португалії, Бельгії, Голландії і Румунії.

Інтерес "Юнайтеда" в голландській команді був зосереджений на лівому захиснику "Аякса" Урбі Емануельсоні, а також форвардах Клаасі Яні Хунтелаарі і Раяні Бабелі, що підтвердив головний тренер англійської команди Гленн Рьодер.

Також в літнє міжсезоння потенційним новачком "Ньюкасла" може стати Разван Рац, який на думку англійської преси, обійдеться дешевше за Емануельсона.

Рац вийшов в основному складі румунської збірної, провів 78 хвилин на полі і лише ушкодження не дозволило йому закінчити матч. Проте, румуни добилися на виїзді почесної нічиєї з голландцями - 0:0.

Разван Рац перейшов в "Шахтар" з бухарестського "Рапіда" в 2003. З того часу він провів за Шахтар в чемпіонаті України 75 матчів (3 голи) і 34 гри в єврокубках.

За збірну Румунії зіграв 35 матчів, забив 1 гол.

Зараз ви читаєте новину «"Ньюкасл" зацікавився Разваном Рацом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі