понеділок, 17 листопада 2008 17:35

"Ніколи не відчував такого пекельного болю" - суперник Димитренка

15 листопада в Дюссельдорфі українець Олександр Димитренко захистив титул Інтерконтинентального чемпіона в надважкій вазі за версією WBO, відправивши в нокаут в третьому раунді німецького боксера Луана Краснічі точним лівим "крюком" в печінку. На післяматчевій прес-конференції Краснічі заявив, що за 20 років своєї боксерської кар"єри він не відчував подібного болю і просто не здатний був продовжувати бій.

"Очевидно я був дуже розчарований. Я боксував протягом двадцяти років, але ніколи не відчував такого болю. Це був пекельний біль. Я був на вірному шляху і тримав бій під контролем. Я був добре підготовлений і відчував себе так, ніби мені 28 років. І тут цей удар. Я не можу зараз прийняти рішення щодо майбутнього своєї кар"єри. Мені потрібно порадитися з моєю сім"єю, друзями і промоутером Клаусом-Пітером Колем", - цитує Краснічі fightnews.com.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не відчував такого пекельного болю" - суперник Димитренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі