пʼятниця, 14 грудня 2007 15:07

"Недооцінки суперника не допускаю, але переоцінювати його теж не хочу"

Чемпіон світу за версією ІВF українець Володимир Кличко прокоментував свого майбутнього суперника в об"єднавчому бої за звання абсолютного чемпіона світу Султана Ібрагімова, а також розповів про свої плани на майбутнє.
"Ібрагімов - складний суперник, лівша, невисокого зросту. Він швидкий, технічний, за плечима у нього прекрасна любительська школа, а на професійному рингу він жодного разу не програвав. Тому недооцінки суперника я навіть не допускаю. Але переоцінювати, звичайно, теж не хочу. Взагалі, я не хотів би сильно заглиблюватися в послужний список Ібрагімова. Моя мета - об"єднання титулів, а хто володіє цим поясом, особливої ролі не грає. Хоча, звичайно, свого суперника я поважаю", - заявив український важковаговик.

Кличко сказав, що незабаром вирушить в штат Флоріда для підготовки до бою за стандартною схемею: перша частина - фізична підготовка, друга - спаринги.

Українець як ніколи націлений на виграш: "Думаю тільки про перемогу. Сумнівів в позитивному результаті у мене немає. Зараз я виходжу на ринг з почуттям переможця і залишаю його переможцем. Це моє прагнення і бажання. У цьому мій нинішній стиль".

Спортсмен також висловив свою думку про становище, яке він займає в світі боксу: "Сам про себе судити ніколи не буду, тут потрібна оцінка з боку. Скажу так: я знаходжуся поки не на тій висоті в спорті, на якій я хотів би бути. Проте я вище, ніж інші", - наводить його слова СПОРТ.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Недооцінки суперника не допускаю, але переоцінювати його теж не хочу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі