вівторок, 18 листопада 2008 13:59

"Не вважаю, що Валуєв став кращим боксером" - Чагаєв

Чемпіон світу за версією WBA у надважкій вазі "у відпустці" Руслан Чагаєв, який продовжує відновлюватися після отриманої напередодні поєдинку проти Миколи Валуєва травми розриву ахіллового сухожилля .

- Руслан, добрий день. Як себе почуваєте?

- Скоро вже зможу обходитися без захисного взуття. Щодня провожу тренування, відновні процедури. Відновлення проходить навіть швидше, ніж говорять лікарі.

- Валуєв боксуватиме проти Холіфілда 20 грудня. Ви змогли б відновитися до цієї дати?
- Я думаю, що зміг був, для мене не проблема боксувати з Валуєвим. У будь-якому випадку він зобов"язаний боксувати зі мною.

- Варто розуміти, що в поєдинку Валуєв - Холіфілд ви підтримуватимете першого?
Так, триматиму за нього кулаки. Хоча об"єктивно кажучи, ви ж чудово розумієте, що Евандер це не той великий чемпіон, яким був раніше.

- Ну, якщо виграє Холіфілд?
- Я професійний боксер і готовий боксувати з будь-ким, хто робить замах на мій титул.

- Зараз багато хто говорить про те, що Валуєв став кращим, як боксер, після останнього бою з вами. Ви так вважаєте?

- Ні, не вважаю. І його бій проти Руїза тому підтвердження. Джон виграв той бій. Валуєва в черговий раз врятували судді. Про його так званий прогрес заговорили, коли він переміг Ляховича. Але Сергій тоді не був схожий сам на себе. Чому після бою з Руїзом ніхто з експертів не говорить про його прогрес?

- Деякі фахівці не дуже схильно про вас відкликаються. І не тільки тому, що ви вже простоюєте, але і пам"ятаючи ваш останній бій проти Скелтона. Ви боксували не зовсім переконливо.

- Повірте, я доведу своїм критикам, що я дійсний чемпіон світу і майбутній абсолютний чемпіон світу. Спочатку розберуся з Валуєвим, ну а потім візьмуся за братів Кличків. Погані поєдинки бувають у кожного боксера.

- З ким вам цікавіше боксувати: з Володимиром чи Віталієм?
- Для мене це не грає великої ролі. Вони обидва дуже сильні боксери. Головне, щоб моєму промоутерові вдалося з ними домовитися.

Чемпіонат

Зараз ви читаєте новину «"Не вважаю, що Валуєв став кращим боксером" - Чагаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі