Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 12:08

"Не втомився, а навпаки. Відчуваю себе легко і добре" - Сьомін

Поява Юрія Сьоміна в пресс-зале стадіону "Лужнікі" після матчу зі "Спартаком" було зустрінуте оплесками. Як відзначив прес-аташе нашої команди Олексій Семененко, так само Юрія Павловича зустріли і футболісти в роздягальні. Після чого наставник відповів на питання.

- Юрій Павлович, ви втомилися?

- Ні. Швидше навпаки - відчуваю себе легко і добре. Моя команда показала футбол хорошої якості, і те, про що домовлялися з футболістами, в плані тактики вони виконали бездоганно. Навіть коли "Спартак" забив перший гол, мої підопічні продовжували грати в тому ж ключі і, як на мене, здобули сьогодні заслужену перемогу.

- Якими були ваші перші слова, коли увійшли до роздягальні?

- Природно, першими словами були слова радості і поздоровлення гравцям. Втім, радіти довго не доводиться, оскільки 17 серпня у нас календарний матч в чемпіонаті України.

- "Спартак" вас чимось здивував сьогодні?

- (сміх в залі) Не треба применшувати заслугу "Динамо" - мовляв, виграли у слабкої команди. У нас дуже серйозний суперник, а на кону вихід в груповий турнір Ліги чемпіонів. Нас критикували після матчів з тією ж "Дрогедою", але ми це витримали і рухаємося далі.

- Після четвертого гола Шовковський хотів приєднатися до святкуючих футболістів, але ви його буквально не пустили на чужу половину поля.

- Залишалося ще п"ять хвилин матчу. Поки він повернувся б до воріт, міг би втомитися, і нам могли забити гол (сміх в залі).

- Юрій Павлович, що ви зробили з Ель Каддурі? Він сьогодні видав блискучу гру.

- Я думаю, не тільки Ель Каддурі відіграв сьогодні на високому рівні. Всі футболісти зіграли дуже сильно. Сьогодні вони зробили все можливе, щоб наблизити участь в груповому турнірі.

- Ви стежили за останніми матчами "Спартака"?

- Я завжди стежу за матчами чемпіонату Росії, оскільки в Україні вони транслюються практично в повному об"ємі.

- Хотіли б ви в рамках групового турніру Ліги чемпіонів приїхати ще раз до Росії і зіграти проти пітерського "Зеніту"?

- Це було б чудово. Тим більше, із "Зенітом" ми вже грали на зборах. Був цікавий матч, який закінчився внічию 2:2. Втім, необхідно ще пройти в груповий турнір - попереду ще у відповідь поєдинок зі "Спартаком".

- Перед матчем уболівальники зустріли ваш вихід на поле свистом. Після матчу - проводжали скандуванням "Сьомін, Сьомін". Приємно було?

- Така тренерська доля. Ніколи не знаєш, якою буде реакція вболівальників.

За матеріалами офіційного сайту "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Не втомився, а навпаки. Відчуваю себе легко і добре" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути