вівторок, 08 липня 2008 20:03

"Не продамо Кака навіть за 80 мільйонів фунтів" - Галліані

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані заявив, що його клуб і не думає розлучатися з бразильцем Кака, повідомляє Євроспорт.

"Я можу підтвердити, що "Челсі" дійсно цікавився бразильцем, проте "Мілан" дуже цінує послуги Кака, щоб відпустити його так легко. Скажу більше: ми не продамо його навіть за 80 мільйонів фунтів стерлінгів", - підкреслив Галліані.

Крім того, віце-президент італійського клубу позначив трансферні пріоритети на кінець міжсезоння: "Наші головні цілі – Адебайор і Роналдінью, але обидва коштують дуже дорого. Особисто я з радістю купив би і того, й іншого, так само як і Андрія Шевченка, але, на жаль, це неможливо з фінансових причин".

"У міжсезонні ми вже придбали Дзамбротту і підписали контракт з Фламіні – це серйозне посилення. Проте, "Мілан" і не думає зупинятися, а як і раніше шукає варіанти. Сподіваюся, врешті-решт, наші старання увінчаються успіхом", - підсумував Галліані .

Зараз ви читаєте новину «"Не продамо Кака навіть за 80 мільйонів фунтів" - Галліані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі