понеділок, 22 вересня 2008 17:28

"Не нав"язую себе тренерам збірної" - Ребров

Нападник казанського "Рубіна" Сергій Ребров не горить бажанням нав"язувати себе тренерам збірної та сконцентрований на виступах за клуб, який впевнено йде до чемпіонства у російській прем"єр-лізі:

"Не хочу лукавити, кажучи, що лише і думаю про своє повернення до національної збірної, але підкреслю, що ніколи в житті не відмовлявся захищати її кольори. Більше того, як і раніше, хвилююся за головну команду своєї країни і дуже радий, що вона успішно стартувала в новому відбірковому циклі, набравши максимум очок у двох стартових зустрічах.

Якщо ж говорити про мою особисту ситуацію, то вона ще з часів Олега Блохіна склалася специфічно: мене привчили перебувати у постійному інформаційному вакуумі. Мені не телефонують, зі мною не спілкуються, і я роблю простий логічний висновок - на мене не розраховують.

Зрештою, у Росії граю не перший місяць, сезон у прем"єр-лізі добігає кінця, а мною за цей час ніхто не цікавився.

Водночас, повторюю, бажання виступати за збірну у мене не пропало. Якщо викличуть до збірної - приїду. Але не для того, щоб на мене ще раз подивилися, а потім промаринували на лаві запасних чи в кращому разі випустили на 5-10 хвилин в кінцівці матчу.

П"ять днів відпустки, що надаються гравцям у періоди матчів збірних, я з великим задоволенням проведу зі своєю сім"єю, ніж безцільно - в Конча-Заспі. На даному етапі життя і кар"єри це для мене важливіше.

Я не вимагаю гарантій. Якщо на мене не розраховують, значить, мій час у збірній пройшов. На сьогодні мої пріоритет - виступи за клуб. Про національну команду замислююся вкрай рідко. І якщо довкола мого імені розгорнулася якась полеміка у цьому контексті, то максимум того, що я можу зробити, - прокоментувати ситуацію зі своєї точки зору.

З білорусами грали дещо натужно, але результат говорить сам за себе, а переможців не судять. Отже жодної образи на тренерський штаб у мене немає і бути не може. Команда виграє, а переможний склад, як ви знаєте, не міняють. Ось чому будь-який галас довкола мого імені нічого не змінить. Я поважаю громадську думку, але не можу уявити, щоб вона якось впливала на точку зору наставників".

champion

Зараз ви читаєте новину «"Не нав"язую себе тренерам збірної" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі