пʼятниця, 27 червня 2008 15:45

"Не хотів би бути таким зацикленим на тенісі, як Надаль"

"Не хотів би бути таким зацикленим на тенісі, як Надаль"

В одному з інтерв"ю російський тенісист Дмитро Турсунов сказав, що не хотів би бути схожим на другу ракетку світу Рафаеля Надаля. На його думку, іспанець надто зациклений на тенісі. Може, саме таке ставлення до своєї справи і диктує успіхи цих тенісистів. Турсунов вище 20-го місця в рейтингу АТР не підіймався, а зараз займає 33-е місце.

Турсунов висловив таку думку, відповідаючи на питання про фаворита Вімблдону.

- Пам"ятаючи, як розправився Надаль з Федерером на чемпіонаті Франції, скільки ви даєте Роджеру шансів на перемогу тут?

- Думаю, що на траві у Роджера хороший шанс узяти реванш. Він може обіграти Надаля на будь-якому покритті. Надалю вдаються перемоги, тому що він повністю зациклений на тенісі. Але якщо говорити про теніс, то люди повинні прагнути грати не як Надаль, а як Федерер. Саме він - зразок тенісиста.

- Проте, вигравши "Квінз", Надаль істотно підвищив свої шанси на перемогу у Вімблдоні.

- Скажу одне: дуже складно постійно думати про теніс і день за днем носитися по корту за жовтим м"ячиком. Дивно, що Надаль, який щойно виграв "Великий шолом" у Парижі, з не меншим ентузіазмом носився за м"ячами в Квінзі. Чесно кажучи, я б не хотів бути таким зацикленим на грі, не хотів би опинитися в такій ситуації, що всім, що мене хвилює у цьому житті, був би теніс.

championat.ru

Зараз ви читаєте новину «"Не хотів би бути таким зацикленим на тенісі, як Надаль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі