неділя, 28 вересня 2008 12:18

"Навіть складно щось сказати" - Луческу

На післяматчевій прес-конференції Мірчи Луческу журналісти не знайшли, що запитати у наставника "гірників", повідомляє прес-служба донецького клубу. "Шахтар" знову втратив очки у донецькому дербі з "Металургом"

"Ми перейшли до якоїсь негативної динаміки, тому навіть складно щось сказати. У наших матчах першу ж можливість, яка буває у суперника, він відразу використовує. Через тиск, обумовлений втратою очок, ми не показуємо ту гру, яку демонстрували раніше. Хоча навіть по сьогоднішній грі у нас було 6-7 моментів, які потрібно було реалізовувати. Були можливості у Брандау і Селезньова, але напруга і як наслідок - невпевненість не дозволяють футболістам забивати голи.

"На жаль, в кінці матчу не всі футболісти діяли в тих зонах, які ми вказували на передігровій установці. Це дозволило суперникові вільно приймати м"яч і володіти ним на нашій половині поля. Неймовірно, що з тими гравцями і можливостями, які у нас є, ми перебуваємо в такій складній ситуації".

"Зараз нас чекає дуже відповідальна гра проти "Барселони" в Лізі чемпіонів. Після цього поєдинку можна буде робити серйозний аналіз того, що відбувається з командою. Залишилися всього чотири дні. Потрібно добре підготуватися до матчу Ліги чемпіонів. Сподіваюся, ми виглядатимемо набагато упевненіше, так, як і повинна виглядати команда рівня Ліги чемпіонів. Напевно, "Шахтар" заслужив місце в такому турнірі, як Ліга чемпіонів, і це потрібно в середу довести".

"Перед самим виїздом на гру Кучер сказав, що не може сьогодні грати. Невідомо, чому. Можливо через психологічний тиск. Дуже важливо, що зараз наступає етап Ліги чемпіонів, і негативну динаміку ми можемо перевернути. Є деякі футболісти, які повинні опуститися з небес на землю і стати такими, якими ми їх знали минулого року."

Зараз ви читаєте новину «"Навіть складно щось сказати" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі