середа, 01 жовтня 2008 09:38

"Наші нападаючі заб"ють "Шахтареві" один-два голи" - Абідаль

Французький захисник "Барселони" Ерік Абідаль напередодні матчу Ліги чемпіонів з "Шахтарем" відповів на питання журналістів. Футболіст відзначив, що не можна порівнювати національні чемпіонати та Лігу чемпіонів, повідомляє прес-служба донецького клубу.

- Минулого року ви скаржилися, що граєте не на своїй позиції, тому немає результату.

- Так, це правда. Я повернувся на свою позицію і сподіваюся прийти в колишню форму і показувати гідну гру.

- Наступний матч після Ліги чемпіонів у вас з "Атлетико". Як ви розцінюєте гру з "Шахтарем", у якої справи в чемпіонаті йдуть не дуже добре?

- Ліга чемпіонів абсолютно не схожа на національні чемпіонати. У цьому турнірі завжди складно заробляти очки. Ми виграли перший матч і, сподіваюся, перемагатимемо далі.

- Можливо, ви зустрінете на полі старих знайомих. Це футболісти збірної України, з якими грала Франція, і Разван Рац, знайомий по іграх з Румунією. Яке враження залишилося від протистояння з цими футболістами, кого запам"ятали?

- Я не знаю всіх гравців, і, природно, неможливо сказати, хто завтра гратиме. Нам відомо, що "Шахтар" - це команда, яку складно обіграти. Але докладатимемо максимум зусиль.

- Деякі з ваших партнерів по команді розповідали вам, як вони у складі "Севільї" тут обігравали "Шахтар"?

- Ні, ми про це не говорили. У нас є сильні нападаючі, які, думаю, зможуть забити "Шахтареві" один-два голи.

Зараз ви читаєте новину «"Наші нападаючі заб"ють "Шахтареві" один-два голи" - Абідаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі