пʼятниця, 04 квітня 2008 09:28

"Напевно, це буде наш останній матч у Кубку УЄФА"

"Напевно, це буде наш останній матч у Кубку УЄФА"

Головний тренер "Баєра" Міхаель Скіббе після поразки на домашній арені від "Зеніту" 1:4 розуміє, що його команда практично втратила шанси на вихід у півфінал Кубка УЄФА, а наступний матч у Санкт-Петербурзі стане, найімовірніше, останнім для його футболістів у нинішньому турнірі.

- Ми зазнали фіаско - такого ж, як і в торішньому поєдинку з "Осасуною" у рідних стінах. Таке ось дежавю. Ми ніяк не могли зловити свою гру. В епізоді з першим голом ми самі допомогли суперникові, коли Транквілло Барнетта втратив м"яч. Після перерви "Зеніт" проводив швидкі контратаки, чого ми так хотіли уникнути. Я дуже засмучений, як і будь-який футболіст нашої команди. Одним матчем ми перекреслили всі свої вдалі результати у нинішньому Кубку УЄФА. На початку сезону "Баєр" грав куди краще - зараз ми не схожі самі на себе. Наші шанси на вихід у півфінал примарні. У Санкт-Петербурзі потрібно просто зіграти краще - подивимося, що з цього вийде. Думаю, через тиждень "Зеніт" зіграє ще упевненіше, тому нам доведеться непросто. Напевно, це буде наш останній матч у Кубку УЄФА.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Напевно, це буде наш останній матч у Кубку УЄФА"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі