пʼятниця, 23 лютого 2007 09:50

"Нансі" не вистачило досвіду виступів у єврокубках

 

Вчора у матчі 1/16 фіналу Кубка УЄФА донецький "Шахтар" зупинив "Нансі". "Гірники" у Франції перемогли 1:0. Перший поєдинок завершився унічию 1:1.

На післяматчевій прес-конференції головного тренера "Нансі" Пабло Коррреа, 39 років, можна було спостерігати дивну картину. Журналісти позіскакували з місць, взяли його у щільне кільце і почали бесіду, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

– Цього вечора перемогу здобула краща команда. Перший матч в Донецьку, його результат, вселяв у нас велику упевненість, ми боролися, мали кілька реальних моментів, але виграв досвідченіший клуб, - почав пояснювати Корреа. - Саме досвіду гри в Європі в протистоянні з "Шахтарем" нам і не вистачило. Все-таки рівень єврокубків вище рівня чемпіонату Франції. Треба швидше грати, тактично і технічно різноманітніше. Можливо, були і мої прорахунки. Але гра з такою командою, як "Шахтар", піде нам на користь. Вчитимемося, отримуватимемо користь з помилок, щоб далі проходити в Кубку УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Нансі" не вистачило досвіду виступів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі