середа, 13 жовтня 2010 08:55

"Нам пощастило, але так повинно було статися" - Яковенко

"Нам пощастило, але так повинно було статися" - Яковенко

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко підбив підсумки двоматчевого протистояння з голландцями.

"Сьогодні нам десь пощастило, - говорить тренер. - Але так повинно було статися. Той настрій, та віддача, які були у виконавців збірної, повинні були принести успіх, - так і сталося".

Наставник подякував як гравцям за самовіддачу, так і вболівальникам за підтримку.

"Хочеться подякувати виконавцям за ту віддачу і старанність, які вони продемонстрували. Також велике спасибі треба сказати і вболівальникам, які підтримали нашу команду сьогодні і підтримували на протязі всього відбіркового циклу", - сказав Павло Яковенко.

За вихід у фінальну частину Євро-2011 команді обіцяли серйозні призові.

"Перед першою грою з Нідерландами мені зателефонував президент ФФУ, Григорій Суркіс, і сказав, що за вихід у фінальну частину Євро-2011 він обіцяє дати нам призові гроші, - продовжив наставник. - Назвав суму призових, і сказав, мовляв, ти сам дивись , оголошувати гравцям про це, або не треба. Я порадився з капітаном, Тарасом Степаненко, і він мені сказав, що цього робити не треба. - "Ми граємо за честь країни, і для нас це головне, - захищати кольори прапора. Ну а гроші, - це другорядне, хоча, звичайно, ми будемо їм раді в разі перемоги ". Я не став говорити виконавцям про преміальні, - ще раз хочу їм подякувати за те, що боролися і захищали честь країни".

Нагадаємо, українська "молодіжка" програла матч у відповідь 0:2, але завдяки виїзній перемозі 3:1, вийшла до фінальної частини Євро-2011.

За матеріалами Ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «"Нам пощастило, але так повинно було статися" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі