четвер, 11 грудня 2008 09:01

"Нам було складно розраховувати на більше" - Арагонес

Післяматчеві коментарі головного тренера "Фенербахче"

- На жаль, сьогодні "Фенербахче" недостатньо володів м"ячем. Тому ми не змогли створити достатню кількість гольових моментів, щоб реалізувати хоч би один з них. В той же час нам треба було краще діяти і без м"яча, особливо в обороні. Минулого року була інша команда, інша ситуація, тому порівнювати важко. Минулого року "Фенербахче" добився більшого, ніж в цьому, але нас ще чекають чемпіонат і Кубок Туреччини, тому ми докладемо максимум зусиль, щоб зіграти в них якнайкраще.

- У футбол добре грають ті, хто вправний на полі, а не на папері. Тренер несе найбільшу відповідальність. Матчі слід оцінювати з погляду результату, і наші результати показують, що помилки були. А оскільки я тренер, то, значить, більшість помилок - це моя провина. Але в даних умовах нам було складно розраховувати на більше. Я тільки 5-6 місяців треную команду, тому складно було очікувати, що за такий короткий час прийде результат. Для цього потрібний як мінімум рік.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Нам було складно розраховувати на більше" - Арагонес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі