неділя, 26 жовтня 2008 12:57

"Нам би цю результативність збільшити ще й у Лізі чемпіонів" - Сьомін

"Таврія" - "Динамо" - 1:3. Післяматчева прес-конференція

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":

На мій погляд, у нас сьогодні була одна з найскладніших виїзних ігор. Одна з причин - матч три дні тому проти "Порту" в Лізі чемпіонів і важкий переліт. Окрім цього, багато наших футболістів захворіли, тому довелося внести деякі зміни до складу. Але хлопці молодці, проявили характер і виграли матч. "Таврія", на мій погляд, сьогодні грала дуже добре і нам було складно завоювати тут три очки.

- Декілька слів про травмованих Корреа, Гусєва та Юссуфа. Як скоро ми їх побачимо?

- Складно сказати. Як я вже говорив, Юссуф, навряд чи зіграє цього року, хіба що в останніх матчах, в грудні. Гусєв вже тренується в загальній групі, йому залишилося тільки набрати форму, а для цього потрібна ігрова практика. Аналогічно і Корреа. Зараз головне, щоб видужали після інфекційного захворювання Михалик, Кравець, Алієв і ще ряд гравців, у яких температура. На даний момент у нас достатньо складна ситуація.

- У сьогоднішній грі у "Динамо" були тактичні заміни?

- Так. По-перше, ми намагалися зберегти рахунок. Крім того, знову отримав пошкодження Романчук, тому потрібно було випустити футболістів, не порушивши ліміт.

- Чи не здався вам удар Мілевського з пенальті піжонством?

- Колись він забивав так само в матчах за збірну. Він упевнено взяв м"яч і мені здавалося, що Артем заб"є. Адже він непогано реалізує одинадцятиметрові удари.

- Чи є в команді штатний пенальтист?

- Так, це Алієв і Бангура. Але Ісмаель не став бити в другому таймі. Напевно, через те, що не забив перший пенальті.

- За рахунок чого ваша команда почала більше забивати в чемпіонаті?

- Нам би цю результативність збільшити ще в Лізі чемпіонів, тоді все було б набагато краще.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Нам би цю результативність збільшити ще й у Лізі чемпіонів" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі