четвер, 13 січня 2011 12:04

"Найважливіші трансфери - відновлення Фернандіньо і Мхітаряна" - Луческу

"Найважливіші трансфери - відновлення Фернандіньо і Мхітаряна" - Луческу

У донецького "Шахтаря" зараз досить сильний склад, який не потребує посилення. Про це заявив головний тренер команди Мірча Луческу.

"Я говорив перед тим, як піти на канікули, що ніяких трансферів не буде. Президент намагався здійснити кілька трансферів, але я сказав, що немає сенсу це зараз робити. У команди є потенціал, щоб стати ще сильніше. На сьогоднішній день ніяких питань по нових трансферах немає і поки не буде. Для нас зараз найважливіші трансфери - це відновлення Фернандіньо і Мхітаряна", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також відзначив, що з оренди поки теж нікого повертати не будуть.

"Залишаться ті гравці, які закінчували першу частину чемпіонату", - сказав він.

Крім того, тренер заявив, що найближчий рік точно буде очолювати донецький "Шахтар". Заява пролунала у відповідь на інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію про можливий відхід наставника в один з турецьких клубів.

Луческу відзначив, що для нього зараз найголовніше відновити гравців так, щоб ніхто не помітив, що минув місяць канікул, адже вже в середині лютого "гірникам" доведеться грати проти "Роми" у Лізі чемпіонів.

"Якщо порівнювати сьогоднішню "Рому" і її ж чотирирічної давнини - це різні команди. Сьогоднішня "Рома" більш орієнтована на оборонні дії і контратаки, і в неї є три індивідуально сильних футболіста в атаці - Вучініч, Боррієлло і Менез. У "Роми" є проблеми в оборонних діях. Захисники тієї "Роми", яка була чотири роки тому, сильніші за сьогоднішніх. Колективні і тактичні дії тієї команди, можу сказати, були організованіше, але сьогоднішня "Рома" більш технічна. До нашої зустрічі з ними ще багато ігор, які ми проаналізуємо", - сказав Луческу.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Найважливіші трансфери - відновлення Фернандіньо і Мхітаряна" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі