вівторок, 14 жовтня 2008 19:26

"На виїзді збірна Англії помучиться з українцями" - Вукоєвіч

Півзахисник збірної Хорватії вважає здобуте очко в Харкові не дуже вдалим результатом для своєї команди, але застерігає англійців.

"Замість трьох очок ми отримали одне. Я розмовляв з хлопцями із збірної України - вони дуже задоволені нічиєю. Говорять, що ніхто не створив їм стільки проблем, скільки створили ми. Досить довго Україна не виглядала так безпорадно. Суперник знав, що ми сильні. Поважав нас", - говорить хавбек київського "Динамо".

"Зараз про це говорити рано, але якщо до матчу з нами в Загребі ситуація не зміниться, то у них просто немає шансів. Але і у англійців будуть з ними величезні проблеми на виїзді. Впевнений, що Україна як мінімум не програє", - додав Вуко.

"Що стосується гри з Андоррою, то тут все просто. Потрібна тільки перемога, причому велика. Ми зобов"язані зіграти і для глядачів, які прийдуть на стадіон", - відзначив Огнен.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"На виїзді збірна Англії помучиться з українцями" - Вукоєвіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі